Avui comença el 3r Mercatec amb nou-cents cinquanta estudiants inscrits

03.05.12

mercatec.jpgEls dies 3 i 4 de maig se celebra lloc a l’Escola Politècnica Superior la tercera edició del Mercatec Osona. Mercatec és una exposició dels treballs i projectes de tecnologia i ciències aplicades que han portat a terme els estudiants d’ESO, Batxillerat i de Cicles Formatius dels centres educatius d’Osona, amb l’objectiu de mostrar-los als companys dels altres centres i al públic en general. En l’edició d’enguany hi ha 950 estudiants inscrits, provinents de 13 centres.

En aquesta tercerca edició de Mercatec hi haurà la mostra de 23 treballs tecnològics, presentats pels mateixos estudiants i professors que els han dirigit. Els estudiants que visitin la mostra també podran participar en dos dels catorze tallers que professors de l’Escola Politècnica Superior han preparat per a l’ocasió, relacionats amb mecatrònica, automàtica, robòtica, biologia i multimèdia, entre altres.

Mercatec Osona, que se celebra per tercer any consecutiu a l’Escola Politècnica Superior, forma part de la xarxa d’exposicions Mercatec que organitzen l’Institut de Tecnoètica i el Cesire Aulatec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Julita Oliveras, professora de l’Escola Politècnica Superior, és la coordinadora d’aquesta edició.

0 Respostes a “Avui comença el 3r Mercatec amb nou-cents cinquanta estudiants inscrits”


  1. Cap comentari