Jornada internacional: Migracions, educació i gènere en un context de crisi

27.04.12

Durant tot el dia d’avui tindrà lloc a la Universitat de Vic la Jornada internacional “Migracions, educació i gènere en un context de crisi”, organitzada pel Grup de Recerca Educativa. L’objectiu de la jornada és contribuir a crear espais de diàleg sobre els processos migratoris contemporanis en un context de crisi.

La jornada girarà al voltant d’una conferència “PISA, desigualtats i èxit escolar de l’alumnat d’origen immigrat” a càrrec del Dr. Antoni Tort, director del grup de recerca; i de dues taules rodones, “Polítiques públiques, educació i immigració” i “Experiències de formació en contextos de diversitat cultural”.

La jornada comença a les 10.00 a la Sala d’Actes Mercè Torrents i durarà tot el dia. Consulta el programa.

0 Respostes a “Jornada internacional: Migracions, educació i gènere en un context de crisi”


  1. Cap comentari